Na Univerzi v Ljubljani in Fakulteti za matematiko in fiziko želimo okrepiti odnose in sodelovanje s svojimi diplomanti, zato vas z velikim veseljem vabimo, da si ogledate krovni spletni portal Univerze v Ljubljani Alumni UL.

Na spletnem portalu Alumni UL, ki združuje vse klube alumnov Univerze v Ljubljani in njihove člane, lahko poiščete nekdanje sošolce, organizirate obletnico, predate svoje znanje naslednjim generacijam, poiščete nove poslovne priložnosti ali preverite katero od ugodnosti, ki jih lahko kot alumen oziroma alumna Univerze v Ljubljani koristite pri naših partnerskih organizacijah.

Registrirate se lahko bodisi z uporabniškim imenom in geslom bodisi s svojim Facebook ali LinkedIn računom.

Pričakujemo, da bo v bližnji prihodnost vsa komunikacija z našimi diplomanti potekala preko nove platforme, zato vas vljudno pozivamo, da se registrirate, tudi če ste se že vpisali v Klub alumnov Oddelka za matemematiko (preko te spletne strani ali na srečanju alumnov leta 2015).

Prosimo, obrnite se na kam@fmf.uni-lj.si ali na alumni@uni-lj.si, če imate kakršno koli vprašanje. Vabimo vas, da novico o platformi razširite tudi med drugimi diplomanti Univerze v Ljubljani (ne le našega oddelka).